nieuws

‘Kinderen dupe van reorganisatie jeugdzorg’

Geen categorie

Kinderen en ouders met problemen worden de dupe van de jarenlange reorganisatie van de jeugdzorg die het kabinet wil doorvoeren. Dat heeft Jeugdzorg Nederland, een belangenorganisatie van instellingen voor jeugdzorg, dinsdag 20 september 2011 gezegd.De overheid wil alle instellingen voor jeugdzorg onderbrengen bij gemeenten. Dat zou geleidelijk aan moeten gebeuren in een periode die uitgesmeerd […]

Kinderen en ouders met problemen worden de dupe van de jarenlange reorganisatie van de jeugdzorg die het kabinet wil doorvoeren. Dat heeft Jeugdzorg Nederland, een belangenorganisatie van instellingen voor jeugdzorg, dinsdag 20 september 2011 gezegd.

De overheid wil alle instellingen voor jeugdzorg onderbrengen bij gemeenten. Dat zou geleidelijk aan moeten gebeuren in een periode die uitgesmeerd wordt tot 2016.
Jeugdzorg Nederland wil dat de ingrijpende reorganisatie in drie duidelijke stappen wordt doorgevoerd.

Reageer op dit artikel