nieuws

KORT (BEDRIJFS)NIEUWS 12 september 2011

Geen categorie

Deze rubriek biedt in het kort nieuws uit met name het bedrijfsleven dat van belang is voor de zorgsector. Deze keer:– Minderheid Nederlanders tevreden over salaris– Leendert Meeshuis mag uitbreiden.Minderheid Nederlanders tevreden over salarisSlechts 45 procent van de Nederlandse werknemers zegt tevreden te zijn over het salaris dat hij verdient. In de zorg is dit 42 […]

Deze rubriek biedt in het kort nieuws uit met name het bedrijfsleven dat van belang is voor de zorgsector. Deze keer:
– Minderheid Nederlanders tevreden over salaris
– Leendert Meeshuis mag uitbreiden.

Minderheid Nederlanders tevreden over salaris
Slechts 45 procent van de Nederlandse werknemers zegt tevreden te zijn over het salaris dat hij verdient. In de zorg is dit 42 procent. Dit blijkt uit het 'What's Working'-onderzoek van Mercer onder ruim 1.800 werknemers. Meer informatie: arbeidkanduurzaam.nl.

Leendert Meeshuis mag uitbreiden
Het Leendert Meeshuis heeft de omgevingsvergunning ontvangen van de gemeente De Bilt waardoor zij 26 extra bewoners kan opnemen op het Berg & Bosch terrein. Er zijn definitief handtekeningen gezet onder het huurcontract waarmee het voormalige gebouw van Zorgconsult een aantal jaren onderdeel gaat worden van het naastgelegen huidige Leendert Meeshuis. Ook de opdrachtverstrekking aan de aannemer Jurriens voor verbouwing en inrichting van deze extra plaatsen is verstrekt.  Dit heeft de raad van bestuur van Antroz, waartoe het Leendert Meeshuis behoort, bekend gemaakt. Eerder startte het Leendert Meeshuis met het realiseren van kleinere woongroepen omdat deze positief bijdragen aan rust, aandacht en structuur voor bewoners in het verpleeghuis. Met de uitbreiding naar in totaal 110 plaatsen krijgt het Leendert Meeshuis een steviger basis. De uitbreiding met 26 plaatsen kreeg een positief advies van de cliëntenraad en van het zorgkantoor Agis en werd vervolgd met een goedkeuring van het ministerie van VWS.

Reageer op dit artikel