nieuws

MTS Euro Products ontvangt Graydon Award

Geen categorie

MTS Euro Products uit Maassluis heeft op 30 augustus de Graydon Award ontvangen: een erkenning voor financieel gezonde bedrijven. 'In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, opdat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken', stelt Sander Ekhart, commercieel directeur van MTS Euro Products. 'Met deze award tonen we zakenrelaties aan dat we financieel […]

MTS Euro Products uit Maassluis heeft op 30 augustus de Graydon Award ontvangen: een erkenning voor financieel gezonde bedrijven.

'In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, opdat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken', stelt Sander Ekhart, commercieel directeur van MTS Euro Products. 'Met deze award tonen we zakenrelaties aan dat we financieel gezond zijn en dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is.'

Om in aanmerking te komen voor de award, moeten bedrijven aan strenge criteria voldoen, zoals een positief kredietadvies en een minimale kans op wanbetaling. 'Deze beoordeling is gebaseerd op een mix van factoren, zoals omzetcijfers, jaarcijfers het betaalgedrag', weet Ekhart. 'Verder houdt Graydon een database bij, waar zakenrelaties de meest actuele en complete gegevens kunnen opvragen.'

Tijdens de vastgoedbeurs Provada 2011 deed Graydon de aftrap. Daar bleek slechts de helft van de aanwezige bedrijven te voldoen aan de strenge criteria voor de Graydon Award. Gertjan Kaart, algemeen directeur van Graydon, onderstreept het belang van de erkenning: 'Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden van de concurrent.'

Meer informatie: www.europroducts.nl

Reageer op dit artikel