nieuws

Nieuw: Gedragscode voor duurzame eindgebruikers

Geen categorie

Wim Ledder, voorzitter van FMN heeft tijdens de kick-off van de Dutch Green Building Week de "Gedragscode voor duurzame eindgebruikers" gelanceerd. De gedragscode, een initiatief van FMN en DGBC, heeft als doel het gezamenlijk stimuleren van de verduurzaming van de werkomgeving alsmede het versnellen van de verduurzaming van gebouwen. Wim Ledder: "De eindgebruiker speelt een […]

Wim Ledder, voorzitter van FMN heeft tijdens de kick-off van de Dutch Green Building Week de "Gedragscode voor duurzame eindgebruikers" gelanceerd. De gedragscode, een initiatief van FMN en DGBC, heeft als doel het gezamenlijk stimuleren van de verduurzaming van de werkomgeving alsmede het versnellen van de verduurzaming van gebouwen.

Wim Ledder: "De eindgebruiker speelt een belangrijke rol in de verduurzaming. FMN en DGBC willen met deze code de eindgebruikers bewust maken van de rol die zij kunnen spelen en hen stimuleren om hierin hun eigen verantwoordelijkheid te nemen."

Zowel FMN als DGBC zullen hun leden gaan uitnodigen om de code te tekenen.

Ledder vervolgt: "Met de ondertekening van de code geven partijen aan dat duurzaamheid van de werkomgeving in het beleid van de organisatie is opgenomen of zal worden ontwikkeld en geïmplementeerd in 2012. Daarnaast vragen we organisaties hun kennis en ervaring te delen met anderen."

FMN zal in samenwerking met DGBC een aantal workshops gaan ontwikkelen voor FMN-leden en andere belangstellende gebruikers. Daarnaast zullen er handreikingen komen om duurzaam te acteren.

Reageer op dit artikel