nieuws

OSB-jubileumcongres over toekomst schoonmaakbranche

Geen categorie

Op donderdag 6 oktober houdt OSB haar jubileumcongres in het kader van haar 30-jarig bestaan. Een korte terugblik op 30 jaar OSB en de toekomst van de schoonmaak- en glazenwassersbranche staan tijdens het congres centraal. 'We staan aan de vooravond van grote veranderingen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Maar niet alleen de branche verandert! Ook […]

Op donderdag 6 oktober houdt OSB haar jubileumcongres in het kader van haar 30-jarig bestaan. Een korte terugblik op 30 jaar OSB en de toekomst van de schoonmaak- en glazenwassersbranche staan tijdens het congres centraal.

'We staan aan de vooravond van grote veranderingen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Maar niet alleen de branche verandert! Ook organisatiestructuren en de manier waarop organisaties worden aangestuurd veranderen. Wat betekenen deze veranderingen voor de branche? Hoe ziet deze er over vijf, tien of twintig jaar uit?', kondigt de OSB-nieuwsbrief van 6 september aan. 

Het congres staat onder leiding van OSB-voorzitter Hans Simons en de presentaties zijn van Bart Lammers (Buurtdiensten Nederland) en Jaap Peters (DeLimes) Het congresdeel wordt afgesloten met een paneldiscussie.

De bijeenkomst begint met een ontvangst vanaf 12.30 uur en eindigt rond 17.30 uur met een borrel. De locatie is DeFabrique Evenementenlocatie, Westkanaaldijk 7 in Utrecht.   

Meer informatie: www.osb.nl

Reageer op dit artikel