nieuws

Restaurants Gouda bieden Valet Parking aan

Geen categorie

Per 1 september kunnen mensen die gaan dineren in Gouda gebruiken maken van een nieuwe service: valet parking. Een groep van negen restaurants biedt deze service aan op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.   De dienst (van 17.30 – 24.00 uur) kost 5 euro en wordt verzorgd door chauffeurs van het bedrijf Euro Bob. Reserveren vooraf […]

Per 1 september kunnen mensen die gaan dineren in Gouda gebruiken maken van een nieuwe service: valet parking. Een groep van negen restaurants biedt deze service aan op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.  

De dienst (van 17.30 – 24.00 uur) kost 5 euro en wordt verzorgd door chauffeurs van het bedrijf Euro Bob. Reserveren vooraf is wel noodzakelijk.
De auto wordt geparkeerd op een bewaakt parkeerterrein.

Reageer op dit artikel