nieuws

Richard Franken over de risico’s van Het Nieuwe Werken

Geen categorie

Door de opkomst van social media en een ontwikkeling als Het Nieuwe Werken ontstaan er naast de klassieke beveiligingsissues tal van nieuwe dreigingen en risico's voor de security manager. Tijdens het Security Management Congres kunt u hierover in gesprek met Richard Franken, directeur van Hoffmann Bedrijfsrecherche en expert op het gebied van zoals hij zelf […]

Door de opkomst van social media en een ontwikkeling als Het Nieuwe Werken ontstaan er naast de klassieke beveiligingsissues tal van nieuwe dreigingen en risico's voor de security manager.

Tijdens het Security Management Congres kunt u hierover in gesprek met Richard Franken, directeur van Hoffmann Bedrijfsrecherche en expert op het gebied van zoals hij zelf zegt Het Doordachte Werken. In een exclusieve expertsessie bespreekt hij met u de risico's van Het Nieuwe Werken en hoe u hiermee kunt omgaan.

Bekijk voor een voorproefje alvast de videoclip.

Reageer op dit artikel