nieuws

Security Management Survey 2011: doe mee!

Geen categorie

Security Management en COT Instituut voor Veiligheids- & Crisismanagement doen met de Security Management Survey 2011 voor de tweede opeenvolgende keer onderzoek naar de stand van security management in Nederland. Met dit terugkerende onderzoek beogen de onderzoekers patronen, trends en ontwikkelingen op het gebied van security management te identificeren. De vragenlijst is nog tot 7 […]

Security Management en COT Instituut voor Veiligheids- & Crisismanagement doen met de Security Management Survey 2011 voor de tweede opeenvolgende keer onderzoek naar de stand van security management in Nederland.

Met dit terugkerende onderzoek beogen de onderzoekers patronen, trends en ontwikkelingen op het gebied van security management te identificeren.

De vragenlijst is nog tot 7 november in te vullen.

Klik hier om de Security Management Survey 2011 te starten.

Reageer op dit artikel