nieuws

Siemens opnieuw nummer 1 in duurzaamheid

Geen categorie

Voor de vierde keer op rij is Siemens AG uitgeroepen tot duurzaamste onderneming in haar branche. Op de Dow Jones Sustainability Index (DJSI), de duurzaamheidsranking van Dow Jones en SAM, staat Siemens opnieuw op de eerste plaats in de categorie Diversified Industrials, waarin ook ondernemingen als 3M, General Electric, Toshiba en Thyssen Krupp zijn opgenomen. […]

Voor de vierde keer op rij is Siemens AG uitgeroepen tot duurzaamste onderneming in haar branche. Op de Dow Jones Sustainability Index (DJSI), de duurzaamheidsranking van Dow Jones en SAM, staat Siemens opnieuw op de eerste plaats in de categorie Diversified Industrials, waarin ook ondernemingen als 3M, General Electric, Toshiba en Thyssen Krupp zijn opgenomen.

Siemens wist haar totaalscore van vorig jaar (87 punten) te verbeteren en zette met 90 van maximaal 100 punten haar hoogste score ooit neer.
Voor haar duurzame handelen is de onderneming is nu voor de twaalfde keer op rij door de DJSI onderscheiden.

Reageer op dit artikel