nieuws

Vandaag Duurzame Dinsdag

Geen categorie

Op 6 september is het Duurzame Dinsdag. Een evenement dat voor de 13e keer is georganiseerd en als doel heeft het kabinet een koffer met groene initiatieven te overhandigen. Deze initiatieven zijn afkomstig uit de Nederlandse samenleving die het koffertje dit jaar vulde met ruim vierhonderd acties, projecten en ideeën. Hieruit blijkt wel hoe erg […]

Op 6 september is het Duurzame Dinsdag. Een evenement dat voor de 13e keer is georganiseerd en als doel heeft het kabinet een koffer met groene initiatieven te overhandigen.

Deze initiatieven zijn afkomstig uit de Nederlandse samenleving die het koffertje dit jaar vulde met ruim vierhonderd acties, projecten en ideeën. Hieruit blijkt wel hoe erg duurzaamheid leeft onder ondernemers, overheden en burgers in brede lagen van de maatschappij. Het speciale Duurzame Dinsdag-koffertje wordt vandaag aangeboden aan staatsecretaris Henk Bleker. Het Kabinet ontvangt tevens een aanbeveling op basis van alle initiatieven.

Op Duurzame Dinsdag wordt bekend gemaakt welke ideeën een prijs ontvangen en worden mensen onderscheiden met een Duurzame Lintje. Minister Bijsterveldt speldt dit jaar de Duurzame Lintjes op.

Na Duurzame Dinsdag worden in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Overijssel Duurzame Dates georganiseerd.  

Meer informatie: www.duurzamedinsdag.nl

Reageer op dit artikel