nieuws

VSR Zomerborrel: foto-impressie

Geen categorie

Zelfde opzet, andere locatie: op 7 september vond de VSR Zomerborrel plaats. Zo'n 85 schoonmaakprofessionals waren naar Maarssen getogen voor het informatieve en informele nazomerse netwerkevenement, dat Vereniging Schoonmaak Research traditioineel in de eerste week van september organiseert. Ditmaal verzorgde Menno Lanting, auteur van het Managementboek van het Jaar: Connect!, een presentatie, waarin het draaide om klantbehoud en de toenemende macht van de sociale […]

Zelfde opzet, andere locatie: op 7 september vond de VSR Zomerborrel plaats. Zo'n 85 schoonmaakprofessionals waren naar Maarssen getogen voor het informatieve en informele nazomerse netwerkevenement, dat Vereniging Schoonmaak Research traditioineel in de eerste week van september organiseert.

Ditmaal verzorgde Menno Lanting, auteur van het Managementboek van het JaarConnect!, een presentatie, waarin het draaide om klantbehoud en de toenemende macht van de sociale netwerken. Jean-Pierre Schuurmans van onderzoeksbureau Integron gaf uitleg over het onderzoek naar de beleving van kwaliteit van de schoonmaak en andere factoren die de kwaliteitsbelevenis in kantooromgevingen bepalen. Hiervoor voert VSR momenteel een onderzoek uit. De uitkomsten van het onderzoek verwacht men tijdens het VSR-Event op dinsdag 15 november te presenteren.

Een foto-impressie van de zomerborrel: http://www.vsr-org.nl/actueel/38-impressie-zomerborrel-2011

Reageer op dit artikel