nieuws

Alpheios organiseert symposium Infectiepreventie

Geen categorie

Op dinsdag 8 november organiseert Alpheios in Hotel Theater Figi in Zeist een symposium Infectiepreventie. Doelgroep is facilitair eindverantwoordelijken en hygiënisten van ziekenhuizen, verpleeg- en verzorghuizen. Dagvoorzitter is Marga van Praag. Sprekers zijn Erwin Duizer PhD (RIVM), Thea Daha (WIP), Marijke Bilkert (IGZ) en Ed van Beeck (Erasmus MC). Tijdens het symposium (geaccrediteerd bij de VHIG) […]

Op dinsdag 8 november organiseert Alpheios in Hotel Theater Figi in Zeist een symposium Infectiepreventie. Doelgroep is facilitair eindverantwoordelijken en hygiënisten van ziekenhuizen, verpleeg- en verzorghuizen. Dagvoorzitter is Marga van Praag. Sprekers zijn Erwin Duizer PhD (RIVM), Thea Daha (WIP), Marijke Bilkert (IGZ) en Ed van Beeck (Erasmus MC).

Tijdens het symposium (geaccrediteerd bij de VHIG) wordt stilgestaan bij de mogelijkheden van een gestructureerd infectiepreventiebeleid, waarbij ook de gedrags- en omgevingsfactoren die hierbij van invloed zijn besproken worden. Tevens komen correctieve maatregelen aan bod, die helpen besmettingen te voorkomen en te bestrijden.

Meer informatie: http://www.alpheios.nl/

Reageer op dit artikel