nieuws

Begin november Week van Het Nieuwe Werken

Geen categorie

Van 7 tot en met 13 november is weer de Week van Het Nieuwe Werken. Er vinden tal van activiteiten plaats die HNW onder de aandacht moeten brengen van zowel werknemers als werkgevers. Via de speciale campagnesite kunnen werknemers en werkgevers zich aanmelden voor deze activiteiten, zoals workshops, master classes en excursies naar flexkantoren en […]

Van 7 tot en met 13 november is weer de Week van Het Nieuwe Werken. Er vinden tal van activiteiten plaats die HNW onder de aandacht moeten brengen van zowel werknemers als werkgevers.

Via de speciale campagnesite kunnen werknemers en werkgevers zich aanmelden voor deze activiteiten, zoals workshops, master classes en excursies naar flexkantoren en bedrijven die Het Nieuwe Werken al volledig hebben ingevoerd.

Via de website kunnen ze gebruik maken van tips & tools en in contact komen met adviseurs die hen op weg helpen.

De week wordt mede georganiseerd door een coalitie van bedrijven, overheid en Natuur & Milieu in het kader van de campagne Het Nieuwe Werken doe je zelf 2011.

Zie http://www.hetnieuwewerkendoejezelf.nl 

TIP!
Op 29 november is er een groot congres over HNW in Nieuwegein. Keuze uit 16 sessies, gegeven door tal van ervaringsdeskundigen afkomstig van diverse organisaties!
Meer informatie: zie
http://www.ohnw.nl/congres.

 

Reageer op dit artikel