nieuws

Dolmans neemt RGN Groningen over

Geen categorie

De vestiging van ReconditioneringsGroep Nederland (RGN) in Groningen, vertegenwoordigd door 10stra Schoonmaakbedrijf, is per 1 november verkocht aan facilitair en calamiteitendienstverlener Dolmans Groep. Zonder opvolging in eigen familiekring besloot eigenaar Ko Tienstra na een lang afwegingsproces de knoop door te hakken en zijn bedrijf te verkopen. Schoonmaakbedrijf 10stra is met circa 160 medewerkers actief in […]

De vestiging van ReconditioneringsGroep Nederland (RGN) in Groningen, vertegenwoordigd door 10stra Schoonmaakbedrijf, is per 1 november verkocht aan facilitair en calamiteitendienstverlener Dolmans Groep. Zonder opvolging in eigen familiekring besloot eigenaar Ko Tienstra na een lang afwegingsproces de knoop door te hakken en zijn bedrijf te verkopen.

Schoonmaakbedrijf 10stra is met circa 160 medewerkers actief in reguliere schoonmaak en reconditionering. Het bedrijf was een van de oprichters van RGN in 2004 en vervulde een goede rol in de ontwikkeling van de coöperatie naar een belangrijke landelijke dienstverlener in deze sector. RGN gaat nu op zoek naar een nieuwe partner voor de noordelijke regio, omdat met de verkoop van Tienstra het lidmaatschap van de groep automatisch vervalt.

Al eerder wisselden de vestigingen in Den Haag, Mierlo/Uden en Amersfoort van eigenaar. RGN beschouwt de verandering in Groningen dan ook als onderdeel van een natuurlijk proces in een sterk veranderende markt, waarin schaalvergroting en herpositionering naast lokale en persoonlijke omstandigheden een rol spelen.

Meer informatie: www.rgn.nu

Reageer op dit artikel