nieuws

Hacking in de praktijk: fictie of feiten?

Geen categorie

Gevoelige informatie wordt meestal beschermd door een scala aan beveiligingsmaatregelen. Denk hierbij zowel aan de logische beveiliging van digitale gegevens, als aan de fysieke beveiliging van belangrijke objecten en de informatiesystemen waarop deze digitale gegevens zijn opgeslagen. Jeroen van Beek is ethisch hacker en zal tijdens het Security Management Congres in een dynamische presentatie aan […]

Gevoelige informatie wordt meestal beschermd door een scala aan beveiligingsmaatregelen. Denk hierbij zowel aan de logische beveiliging van digitale gegevens, als aan de fysieke beveiliging van belangrijke objecten en de informatiesystemen waarop deze digitale gegevens zijn opgeslagen.

Jeroen van Beek is ethisch hacker en zal tijdens het Security Management Congres in een dynamische presentatie aan de hand van concrete voorbeelden én demonstraties ingaan op zwakke plekken, hoe deze zijn aan te vallen en hoe u zich tegen mogelijke problemen kunt beschermen.

Meer informatie: www.securitymanagement.nl/congres

Reageer op dit artikel