nieuws

Nieuw hoofdkantoor voor Kärcher

Geen categorie

Specialist in reinigingsapparatuur Kärcher Benelux wil zich vestigen in een gebouw dat voldoet aan de vereisten van de moderne, veelzijdige Kärcher-bedrijfsvoering. Het huidige hoofdkantoor in Hoogstraten beantwoordt niet langer aan die dynamiek. Dus gaat het bedrijf verhuizen. Kees Wagtmans, managing director van Kärcher Benelux, benadrukt: "Het hoofdkantoor van Kärcher Benelux blijft in België." Hij bevestigt eveneens de wens […]

Specialist in reinigingsapparatuur Kärcher Benelux wil zich vestigen in een gebouw dat voldoet aan de vereisten van de moderne, veelzijdige Kärcher-bedrijfsvoering. Het huidige hoofdkantoor in Hoogstraten beantwoordt niet langer aan die dynamiek. Dus gaat het bedrijf verhuizen.

Kees Wagtmans, managing director van Kärcher Benelux, benadrukt: "Het hoofdkantoor van Kärcher Benelux blijft in België." Hij bevestigt eveneens de wens van het bedrijf dat alle medewerkers mee de stap naar de nieuwe locatie zouden maken. "De ruime ervaring die zij vertegenwoordigen, willen we maar al te graag aan boord houden."

Streefdatum voor de ingebruikname van de nieuwe locatie is 2014. Wagtmans: "Een bestaand gebouw komt, gezien onze erg specifieke gebruiksvereisten, niet in aanmerking. Waar precies we zullen terechtkomen, is momenteel nog niet geweten. Eén ding staat wel vast, het wordt een prominente plaats waar het merk Kärcher meteen in het oog zal springen."

De nieuwe Kärcher-site zal een grote showroom herbergen én zal gaan fungeren als een Kärcher Center, zoals er momenteel al acht in België actief zijn. Eindklanten zoals o.a. schoonmaakbedrijven en grote retailspelers kunnen er terecht met al hun vragen over het ruime Kärcher-assortiment, maar ook de consument is er van harte welkom. Even belangrijk wordt het grote trainingscenter dat zal gehuisvest worden op de nieuwe locatie. 

Meer informatie: http://www.karcher.nl/

Reageer op dit artikel