nieuws

NIOO-KNAW en Central Post winnen Awards duurzame architectuur

Geen categorie

De twee Awards Duurzame Architectuur 2011 zijn uitgereikt op het congres Green Buildings 2020 dat op donderdag 29 september bij de Rabobank in Utrecht plaatsvond. De pakweg 160 aanwezigen zagen dat de Award voor Meest Duurzame Ontwerp werd uitgereikt aan Central Post te Rotterdam. Het Nederlands Instituut voor Ecologie NIOO-KNAW in Wageningen won de Award […]

De twee Awards Duurzame Architectuur 2011 zijn uitgereikt op het congres Green Buildings 2020 dat op donderdag 29 september bij de Rabobank in Utrecht plaatsvond. De pakweg 160 aanwezigen zagen dat de Award voor Meest Duurzame Ontwerp werd uitgereikt aan Central Post te Rotterdam. Het Nederlands Instituut voor Ecologie NIOO-KNAW in Wageningen won de Award voor de Meest Duurzame Gebruiker.

Tijdens het congres, een inititatief van CFP, stonden presentaties op het programma van onder andere Magnus Lindkvist, trendspotter en futuroloog uit Zweden, Gijs Verweij, oud-directievoorzitter van Wereldhave, Meiny Prins, algemeen directeur van Priva en Albert Hulshoff van Agentschap NL.
Wubbo Ockels sloot de dag af met een visie op duurzaamheid en energiegebruik in de toekomst.

Kijk op de website voor foto's en een indruk van de dag: http://www.cfp.nl 

Reageer op dit artikel