nieuws

Ronde Tafel Vrouwen in security krijgt invulling

Geen categorie

Nadat eerder al Ellen Groenewoudt (algemeen directeur Trigion) haar medewerking had toegezegd, zijn deze week nog twee vrouwen vastgelegd voor de Ronde Tafel Vrouwen in security tijdens het Security Management Congres: Marina Moos en Tamara Sneep. Marina Moos is manager Security Compliance bij TNT Express. Tamara Sneep is directeur van Alert VIP, een beveiligingsbedrijf met […]

Nadat eerder al Ellen Groenewoudt (algemeen directeur Trigion) haar medewerking had toegezegd, zijn deze week nog twee vrouwen vastgelegd voor de Ronde Tafel Vrouwen in security tijdens het Security Management Congres: Marina Moos en Tamara Sneep.

Marina Moos is manager Security Compliance bij TNT Express. Tamara Sneep is directeur van Alert VIP, een beveiligingsbedrijf met uitsluitend vrouwelijke beveiligers in dienst. Tamara is ook voormalig bodyguard van o.a. Bradd Pitt, Bill Clinton en George Clooney.

De discussie staat onder leiding van Ilja Kljucevic (G4S Risk Advisory).

Meer informatie: www.securitymanagement.nl/congres

Reageer op dit artikel