nieuws

Vernieuwde service Carling Opleidingen

Geen categorie

Carling Opleidingen heeft de aftrap gedaan van een nieuwe service: TMT, Tailor Made Trainingen. 'Schoonmaakbedrijven, verzorgingscentra en ROC's vormen natuurlijk ook voor ons een groot deel van de opdrachten, maar ik had het gevoel dat er een ondergewaardeerde groep was. De schoonmaak(st)ers in een eigen beheer situatie bij kleinere organisaties. Die vielen tot nu toe tussen […]

Carling Opleidingen heeft de aftrap gedaan van een nieuwe service: TMT, Tailor Made Trainingen.

'Schoonmaakbedrijven, verzorgingscentra en ROC's vormen natuurlijk ook voor ons een groot deel van de opdrachten, maar ik had het gevoel dat er een ondergewaardeerde groep was. De schoonmaak(st)ers in een eigen beheer situatie bij kleinere organisaties. Die vielen tot nu toe tussen wal en schip', aldus Marco Spoor.  
'Hier hoeven niet de groei en rendement van Carling vandaan te komen, daar is de omzet te beperkt voor, maar ook deze medewerk)st)ers zijn ons dierbaar en moeten ook geholpen worden.' 

Tailor Made Trainingen zijn op maat gemaakte korte trainingen voor deze medewerk(st)ers. In een gratis assessment wordt door Carling bekeken of en zo ja wat er bijgeschoold kan worden. Dit wordt vertaald in een training en daarbij adviseert Carling over materialen en middelen.

Meer informatie: http://www.carling.nl/

Reageer op dit artikel