nieuws

Vileda en Diversey: Schoonmaaktoppers 2011

Geen categorie

De Schoonmaaktoppers 2011 zijn bekend: de beste materiaalwagen in de categorie Microvezel is de Origo van Vileda en in de categorie Gecombineerde materiaalwagens is de Taski Trolley van Diversey. Op 2 september vond de verkiezing Schoonmaaktoppers plaats bij Schoonmaakgroothandel Weska in Rotterdam. Tien deelnemers verzorgden een individuele presentatie van hun beste materiaalwagen: Vikan, Numatic, Diversey, […]

De Schoonmaaktoppers 2011 zijn bekend: de beste materiaalwagen in de categorie Microvezel is de Origo van Vileda en in de categorie Gecombineerde materiaalwagens is de Taski Trolley van Diversey.

Op 2 september vond de verkiezing Schoonmaaktoppers plaats bij Schoonmaakgroothandel Weska in Rotterdam. Tien deelnemers verzorgden een individuele presentatie van hun beste materiaalwagen: Vikan, Numatic, Diversey, Greenspeed, Vermop, Wecovi, Alpheios, Vileda, Ecolab en Rubbermaid.

De jury beoordeelden de materiaalwagens op meer dan veertig objectieve en twee subjectieve criteria. In totaal konden de tien inzendingen duizend punten halen; er werden 691 punten gescoord. De hoogste score was 85 punten, de laagste vijftig.

Onder voorzitterschap van Mart Zwaan, directeur Inkoop en Operationele Zaken bij Weska, vormden Cor van der Velden, onder meer gerenommeerd jurylid van de Golden Service Awards en de Europese vakwedstrijden EuroSkills, Beate Geene, vestigingsmanager van Aafje Facilitair en SVS-docent, Teunie van den Bosch, assistent regiomanager van KSD Schoonhouders en Agnes de Vries, ambulant objectleider bij CSU, de vakjury van Schoonmaaktoppers 2011.

In het oktobernummer van Service Management is het hele artikel gepubliceerd.

Reageer op dit artikel