nieuws

VSR Event 2011 over klant en kwaliteit

Geen categorie

Knuffel de klant: Vereniging Schoonmaak Research organiseert op dinsdag 15 november haar jaarlijkse ledenvergadering en event in het interactieve Beeld & Geluid in Hilversum.  Het Event begint om 16.00 uur en staat dit jaar in het teken van (het meten van) kwaliteitsbeleving van schoonmaak. Stephan van Gelder, directeur van onderzoeksbureau Integron, geeft zijn visie op de kwaliteitsbeleving van […]

Knuffel de klant: Vereniging Schoonmaak Research organiseert op dinsdag 15 november haar jaarlijkse ledenvergadering en event in het interactieve Beeld & Geluid in Hilversum. 

Het Event begint om 16.00 uur en staat dit jaar in het teken van (het meten van) kwaliteitsbeleving van schoonmaak. Stephan van Gelder, directeur van onderzoeksbureau Integron, geeft zijn visie op de kwaliteitsbeleving van de klant en legt een relatie met het onderzoek naar kwaliteitsbeleving in de schoonmaak, dat momenteel in opdracht van VSR wordt uitgevoerd.

Na afloop is er tijdens de borrel gelegenheid tot netwerken en voor het event kunnen de VSR-leden kennismaken met de archieven van Beeld & Geluid, die uit meer dan 700.000 uur bewegende beelden en geluid bestaat.

Meer informatie: www.vsr-org.nl 

Reageer op dit artikel