nieuws

What to do with Social Media?

Geen categorie

Altijd al willen weten wat social media voor u als security professional kunnen betekenen? In een kennissessie tijdens het Security Management Congres 2011 maakt Richard van der Blom (mede-eigenaar en trainer van Just Connecting) u wegwijs in het landschap van social media. Aan de orde komen: De opkomst en impact van social media Trends in […]

Altijd al willen weten wat social media voor u als security professional kunnen betekenen? In een kennissessie tijdens het Security Management Congres 2011 maakt Richard van der Blom (mede-eigenaar en trainer van Just Connecting) u wegwijs in het landschap van social media. Aan de orde komen:

  • De opkomst en impact van social media
  • Trends in social media
  • Praktijkvoorbeelden social media (positief en negatief)
  • Linkedin voor Personal Branding van de security manager, quickwins en strategische informatie
  • De do's en dont's van Twitter
  • Social media als alternatief corporate communicatiekanaal
  • De kracht van een social media protocol om social media te monitoren

Klik hier voor meer informatie.

Reageer op dit artikel