nieuws

Groei van payrollbedrijven vlakt af

Geen categorie

De omzet van de Nederlandse payroll-bedrijven is in het derde kwartaal van 2011 weliswaar licht gestegen, maar is nog maar half zo groot als een jaar eerder. Na een groei van 10 procent in het derde kwartaal van 2010, groeide de omzet in de payrollbranche in het derde kwartaal 2011 met 5 procent. Dat blijkt uit de cijfers van de VPO-Marktmonitor die de Vereniging Payroll Ondernemingen (VPO) bekend heeft gemaakt.

VPO-voorzitter Claes is ondanks de afvlakking van de groei tevreden:  “Ondanks de slechte economische voorspellingen zien we toch een stijging in de omzet van payrollen. Dit bewijst des te meer dat er ook in economisch onzekere tijden behoefte is aan het uitbesteden van personele en administratieve zaken, zodat ondernemers zich kunnen richten op hun kernactiviteit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels