nieuws

BiOns thuiszorg wil ViVa!-personeel overnemen

Geen categorie

Het thuiszorgbedrijf BiOns biedt aan om de thuiszorgmedewerkers van ViVa! Zorggroep over te nemen. Het bedrijf stelt voor het contract met de gemeente over te nemen zodat medewerkers het werk, hun cliënten en hun salaris behouden. Dat zegt Trees Zwienenberg, bestuurder BiOns. Het thuiszorgbedrijf BiOns is momenteel actief in Twente en Salland en groeide in […]

Het thuiszorgbedrijf BiOns biedt aan om de thuiszorgmedewerkers van ViVa! Zorggroep over te nemen. Het bedrijf stelt voor het contract met de gemeente over te nemen zodat medewerkers het werk, hun cliënten en hun salaris behouden. Dat zegt Trees Zwienenberg, bestuurder BiOns.

Het thuiszorgbedrijf BiOns is momenteel actief in Twente en Salland en groeide in een jaar tot 327 medewerkers. 'Onze organisatie is gebaseerd op het Buurtzorgconcept. We werken met zelfsturende teams en veel geautomatiseerde processen waardoor veel kantoorpersoneel zoals managers overbodig zijn. Dit scheelt enorm in de kosten. Op dit moment draait de organisatie goed en we zijn klaar om uit te breiden. We zetten ook in op gemeenten als Boxtel, Rotterdam en Amsterdam'', zegt Trees Zwienenberg tegen Zorgvisie.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels