nieuws

Dorien Michels vertrekt bij FMN

Geen categorie

De huidige verenigingsmanager vann FMN Dorien Michels gaat per 1 oktober a.s. de vereniging verlaten. Ze wordt secretaris van het Dealercouncil.  Michels was 12 jaar de belangrijke spil van FMN met een groot netwerk binnen en buiten FMN.  In haar opvolging is inmiddels voorzien in de persoon van Henri van de Laar die bij APPR ervaring […]

De huidige verenigingsmanager vann FMN Dorien Michels gaat per 1 oktober a.s. de vereniging verlaten. Ze wordt secretaris van het Dealercouncil. 

Michels was 12 jaar de belangrijke spil van FMN met een groot netwerk binnen en buiten FMN. 

In haar opvolging is inmiddels voorzien in de persoon van Henri van de Laar die bij APPR ervaring als verenigingsmanager heeft. Sinds kort is hij binnen APPR verantwoordelijk voor EuroFM waarmee tevens de internationale contacten van FMN gewaarborgd blijven. Hij vangt zijn activiteiten voor FMN per 1 september aan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels