nieuws

Geslaagde speeddate FMN in Rotterdam

Geen categorie

Op donderdag 25 augustus vond in Rotterdam voor de tweede maal een zakelijke speedate plaats, georganiseerd door FMN. Gastheer was FMN-lid Jan Everts van het Albeda College in Rotterdam-Zuid. Na de ontvangt (met fris, koffie, thee en broodjes) ging rond half zeven de meeting van start. Eerst een korte introductie, toen het echte speeddaten onder […]

Op donderdag 25 augustus vond in Rotterdam voor de tweede maal een zakelijke speedate plaats, georganiseerd door FMN. Gastheer was FMN-lid Jan Everts van het Albeda College in Rotterdam-Zuid.

Na de ontvangt (met fris, koffie, thee en broodjes) ging rond half zeven de meeting van start.
Eerst een korte introductie, toen het echte speeddaten onder leiding van twee dames van Zakelijk Speeddaten.NL.

Zo'n 60 FM'ers waren verdeeld over twee lange tafels. Steeds na 5 minuten klonk een luide bel: het was het sein aan de ene rij deelnemers om een plaatsje naar rechts door te schuiven.
Op die manier kregen alle deelnemers zo'n 10 mensen te spreken.

Tussendoor waren er drie kort presentaties van de FMN-kringen Duurzaamheid, FM 2015 en Business Continuity Management.
Vanuit deze presentaties werd ook een aantal stellingen geponeerd waar deelnemers met elkaar over in gesprek konden gaan.

Na afloop, rond half negen,  stond de borrel gepland. Deze was echter van korte duur: kort na de start was er een grote stroomstoring en vielen alle lichten uit: het maakte dat het pand onmiddelijk ontruimd moest worden.

Al met al een leuke avond met een goed sfeer en een mooie kans om in korte tijd nieuwe contacten op te doen!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels