nieuws

King organiseert seminar en golfevent

Geen categorie

Op woensdag 14 september organiseert King Nederland voor klanten en relaties wederom het Seminar & Golf Event. King Nederland, leverancier van onder meer disposables, hygiënepapier, schoonmaakmiddelen en ‑materialen, en W. van 't Veer Disposables Non Food organiseren het Seminar & Golf Event met diverse partners, waaronder Ecolab, Kimberly-Clark, SCA, Wecovi en Van der Windt. Tijdens […]

Op woensdag 14 september organiseert King Nederland voor klanten en relaties wederom het Seminar & Golf Event.

King Nederland, leverancier van onder meer disposables, hygiënepapier, schoonmaakmiddelen en ‑materialen, en W. van 't Veer Disposables Non Food organiseren het Seminar & Golf Event met diverse partners, waaronder Ecolab, Kimberly-Clark, SCA, Wecovi en Van der Windt.

Tijdens dit informatieve en sportieve combinatie-evenement staan naast golfen trends en ontwikkelingen op het gebied van inkoop centraal. En het event biedt deelnemers de gelegenheid kennis te maken met mensen uit de gehele inkoopketen.

Het programma begint met de ontvangst om 10.00 uur, waarna om 10.30 uur Arjan van Weele, NEVI-hoogleraar Purchasing and Supply Management aan de Technische Universiteit Eindhoven, een spreekbeurt houdt over zijn specialiteit: inkoopmanagement. Om 12.00 uur volgt de lunch voor clinicers en starten de wedstrijdspelers (zij nemen de lunch mee op de baan). De clinic op de 9-holesbaan onder leiding van professionals begint om 13.15 uur. De dag wordt afgesloten met een dinerbuffet.

Net als vorig jaar vindt het Seminar & Golf Event plaats bij golfcentrum De Batouwe in Zoelen, nabij Tiel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels