nieuws

Lancering collectief inkoopplatform voor MKB

Geen categorie

Per 1 juli a.s. is er een nieuw collectief inkoopplatform gelanceerd onder de naam WinWinDeals.nl. Het platform richt zich op ondernemers, office managers en inkoopprofessionals in het MKB, die op zoek zijn naar betere inkoopcondities voor de meest voorkomende producten of diensten die zij inkopen. De leveranciers waaronder Staples, Bos Incasso, VCK travel, Kendall Mason, […]

Per 1 juli a.s. is er een nieuw collectief inkoopplatform gelanceerd onder de naam WinWinDeals.nl. Het platform richt zich op ondernemers, office managers en inkoopprofessionals in het MKB, die op zoek zijn naar betere inkoopcondities voor de meest voorkomende producten of diensten die zij inkopen.

De leveranciers waaronder Staples, Bos Incasso, VCK travel, Kendall Mason, VB Telecom, Trianel, Icova en Scholten Awater bieden kortingen als gevolg van bundeling inkoopvolumes en daling van de marketing en verkoopkosten.

Het platform (een initiatief van Buyers United) rekent geen lidmaatschapkosten.
Aanmelden is mogelijk via de website http://www.winwindeals.nl/.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels