nieuws

NVZ organiseert congres B-learning in ziekenhuizen 2.0

Geen categorie

NVZ Plus! houdt op donderdag 6 oktober 2011 het congres B-learning in ziekenhuizen 2.0, in navolging op de succesvolle eerste editie in 2009. Deelnemers krijgen deze dag informatie over actuele ontwikkelingen op het gebied van blended-learning (b-learning) en nieuwe inzichten over het opzetten of doorontwikkelen van b-learning in hun ziekenhuis.

B-learning, een combinatie van e-learning en contactonderwijs, biedt uitkomst in een tijdperk waar efficiëntie, kwaliteit en kostenreductie hoog op de agenda staan. Het opleiden van werknemers op een flexibele en vernieuwende manier helpt om goed en voldoende opgeleid personeel te verkrijgen. Slechts één locatie met een internetaansluiting en een computer is er voor nodig. Op deze wijze kunnen werknemers een training volgen in hun eigen tempo en kennisniveau op een voor hun geschikt moment. Tijdens het congres krijgen de deelnemers niet alleen nieuwe inzichten over het opzetten van e-learning in leertrajecten, maar ook hoe er slimmer gewerkt en geleerd kan worden. En hoe breinkennis bijdraagt aan het ontwikkelen van een goed opleidingsprogramma. Na een plenaire, inspirerende en interactieve sessie door onderwijskundige Ria van Dinteren en slimmer werken coach Herman Kopinga kunnen de deelnemers in de middag een drietal praktijkgerichte themasessies volgen. Deze worden grotendeels verzorgd door algemene en academische ziekenhuizen. Op de infomarkt staan zestien aanbieders die actief zijn op het gebied van e-learningontwikkeling. Zo kunnen deelnemers het kennisaspect combineren met tools.

Wanneer: 6 oktober 2011
Waar: Het Vorstelijk Complex, Zuilen
Kosten: € 295,- voor NVZ-leden, € 345,- voor niet-leden
Organisatie: NVZ Plus!, de betaalde dienstverlening van NVZ vereniging van ziekenhuizen
Meer informatie:
http://www.nvzplus.nl/blearning
nvzplus@nvz-ziekenhuizen.nl, 030-2739367

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels