nieuws

Restaurants Gouda bieden Valet Parking aan

Geen categorie

Per 1 september kunnen mensen die gaan dineren in Gouda gebruiken maken van een nieuwe service: valet parking. Een groep van negen restaurants biedt deze service aan op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.   De dienst (van 17.30 – 24.00 uur) kost 5 euro en wordt verzorgd door chauffeurs van het bedrijf Euro Bob. Reserveren vooraf […]

Per 1 september kunnen mensen die gaan dineren in Gouda gebruiken maken van een nieuwe service: valet parking. Een groep van negen restaurants biedt deze service aan op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.  

De dienst (van 17.30 – 24.00 uur) kost 5 euro en wordt verzorgd door chauffeurs van het bedrijf Euro Bob. Reserveren vooraf is wel noodzakelijk.
De auto wordt geparkeerd op een bewaakt parkeerterrein.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels