nieuws

Steekvest voor NS-personeel

Geen categorie

Op hun eigen verzoeken worden bijna 700 medewerkers van NS Service & veiligheid op termijn uitgerust met een steekvest, meldt Spits. Volgens de NS is er geen concrete aanleiding voor de introductie van de vesten. Het volgt na een geslaagde proef ermee in Arnhem en vanwege de 'maatschappelijke ontwikkelingen'. De wens zou al langer leven […]

Op hun eigen verzoeken worden bijna 700 medewerkers van NS Service & veiligheid op termijn uitgerust met een steekvest, meldt Spits.

Volgens de NS is er geen concrete aanleiding voor de introductie van de vesten. Het volgt na een geslaagde proef ermee in Arnhem en vanwege de 'maatschappelijke ontwikkelingen'. De wens zou al langer leven bij een deel van het NS-personeel.

De vakbonden zijn enthousiast over het plan, onder meer vanwege het toenemende aantal geweldsincidenten in de trein en op stations

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels