nieuws

Stichting wil financials aantrekken en behouden voor Limburg

Geen categorie

Rabobank Roermond-Echt en Fagro Professionals in Finance & Control hebben samen de stichting ‘Limburgse Financials’ opgericht. De stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan het behouden en aantrekken van finance professionals voor de provincie Limburg. De stichting heeft geen winstoogmerk.

Het eerste initiatief van de stichting is het themacongres ´De Dag van de Limburgse Financial´ op 22 september in Roermond. Tijdens dit congres kunnen finance professionals uit Limburg inzicht krijgen in het economische klimaat van Limburg en de vakinhoudelijke kennis verder ontwikkelen.

Aan het congres hebben diverse organisaties uit Limburg hun naam verbonden. Tijdens een plenaire sessie en masterclasses delen sprekers van APG, Liof, Océ, Orbis, Rabobank, Rockwool, Sabic en Vebego hun kennis en ervaringen met de deelnemers.

Kijk HIER  voor meer informatie over het congres 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels