nieuws

Annemarie Jorritsma opent nieuw pand ATIR en HTC

Geen categorie

Onlangs is de nieuwe locatie van ATIR schoonmaakstrategen en HTC  Horeca, Catering en Recreatie  aan de Edvard Munchweg 61 in Almere officieel geopend door de  burgemeester van Almere, mevrouw Annemarie Jorritsma. Zij verrichtte met het aannemen van een luxe  kop koffie uit de espressobar de opening. Dat was de feestelijke opening van het nieuwe moderne […]

Onlangs is de nieuwe locatie van ATIR schoonmaakstrategen en HTC  Horeca, Catering en Recreatie  aan de Edvard Munchweg 61 in Almere officieel geopend door de  burgemeester van Almere, mevrouw Annemarie Jorritsma. Zij verrichtte met het aannemen van een luxe  kop koffie uit de espressobar de opening.

Dat was de feestelijke opening van het nieuwe moderne kantoorpand waar schoonmaakadviseur ATiR (oorspronkelijk uit Lelystad) en horeca-, catering- en recreatie-adviseur HTC  (oorspronkelijk uit Hoorn)  in gevestigd zijn. Mevrouw Jorritsma verricht weinig openingen, maar voor HTC Advies en ATiR maakte zij een uitzondering. Dit omdat beide ondernemende bedrijven in Almere zijn gekomen om zo centraal mogelijk een meeting point te vormen, voor zowel werknemers, bedrijven en klanten. Het kantoor is ingericht volgens het principe van het nieuwe werken en vormt de ontmoetingsplaats voor de 45 medewerkers, hun klanten en relaties. De centrale plek van het 1000 vierkante meters tellende gebouw wordt gevormd door de espressobar, direct bij binnenkomst, en het modern ingerichte restaurant. Ook biedt het nieuwe pand mogelijkheden voor symposia en bijeenkomsten voor grotere groepen.

Reageer op dit artikel