nieuws

Duurzaam utiliteitsbouw nu ook mogelijk met GPR Gebouw 4

Geen categorie

Ondernemers die investeren in duurzame utiliteitsbouw kunnen fiscaal voordeel krijgen wanneer het gebouw voldoet aan de eisen van de Milieulijst. Als een gebouw voldoet aan de eisen van de Milieulijst2012, kan dit een voordeel opleveren van maximaal € 900.000. Naast het BREEAM certificaat is GPR Gebouw 4 er nieuw bij gekomen in de Milieulijst2012. Voor MIAVamil […]

Ondernemers die investeren in duurzame utiliteitsbouw kunnen fiscaal voordeel krijgen wanneer het gebouw voldoet aan de eisen van de Milieulijst. Als een gebouw voldoet aan de eisen van de Milieulijst2012, kan dit een voordeel opleveren van maximaal € 900.000.

Naast het BREEAM certificaat is GPR Gebouw 4 er nieuw bij gekomen in de Milieulijst2012. Voor MIAVamil is een score van ten minste 7,5 voor de thema's energie, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde volgens de maatlat GPR Gebouw 4 noodzakelijk. De GPR Gebouwberekening moet zijn opgesteld of goedgekeurd door een GPR Gebouw Expert.

Belangstellenden kunnen van te voren zelf kijken of ze al voldoen aan de GPR Gebouw 4. Er is een GPR Gebouw 4 openbaar beschikbaar.

Via http://www.gprgebouw.nl/website/informatie/aanvraag.aspx  kan men een demo-code aanvragen.
In het opmerkingenveld kan de voorkeur worden aangeven voor een demo voor utiliteitsbouw.
Na aanvraag ontvangt men dan een inlogcode waarmee je toegang krijgt tot het instrument.

Reageer op dit artikel