nieuws

Fitland en IBN ondertekenen schoonmaakcontract

Geen categorie

Maarten van Kempen, algemeen directeur Fitland, en Ed de Leeuw, algemeen directeur IBN, hebben onlangs in Mill een schoonmaakcontract ondertekend voor een groot aantal Fitland vestigingen. Fitland en IBN Facilitair gaan een contract aan voor de schoonmaakdienstverlening voor een groot aantal Fitland vestigingen. IBN verzorgt op dit moment al bij een aantal vestigingen naar tevredenheid […]

Maarten van Kempen, algemeen directeur Fitland, en Ed de Leeuw, algemeen directeur IBN, hebben onlangs in Mill een schoonmaakcontract ondertekend voor een groot aantal Fitland vestigingen.

Fitland en IBN Facilitair gaan een contract aan voor de schoonmaakdienstverlening voor een groot aantal Fitland vestigingen. IBN verzorgt op dit moment al bij een aantal vestigingen naar tevredenheid de schoonmaak. Dit contract wordt uitgebreid naar de helft van de Fitland vestigingen, hoofdzakelijk in Brabant en Limburg. Van Kempen: “Wij werken al op meerdere fronten samen met IBN. Deze organisatie heeft als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk te brengen. De inzet van de betrokken en deskundige medewerkers van IBN levert een bijdrage aan het maatschappelijk betrokken ondernemen van Fitland."

Bedrijfsfitness

IBN heeft besloten om het bedrijfsfitness-contract bij Fitland, waardoor medewerkers tegen een gereduceerd kunnen sporten, te verlengen. Het is voor alle medewerkers mogelijk om een fitnessabonnement af te sluiten. Daarnaast worden er ieder jaar, in samenwerking met Fitland, verschillende sportieve activiteiten georganiseerd. “Bij IBN proberen wij onze medewerkers zoveel mogelijk aan te zetten tot beweging”, vertelt De Leeuw. “Momenteel sporten zo’n 300 medewerkers van IBN bij Fitland. Maar we starten binnenkort met een interne campagne om nog meer mensen over de streep te trekken om meer te gaan sporten en bewegen.”

Reageer op dit artikel