nieuws

Kennedy van der Laan gunt Teico contract

Geen categorie

Teico Service gaat met ingang van 1 april 2012 het schoonmaak- en glasonderhoud voor advocatenkantoor Kennedy van der Laan verzorgen. Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam. Met rond de honderd juridische professionals behoort het tot de top 20 van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland. De aanbesteding is in opdracht van Kennedy […]

Teico Service gaat met ingang van 1 april 2012 het schoonmaak- en glasonderhoud voor advocatenkantoor Kennedy van der Laan verzorgen.

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam. Met rond de honderd juridische professionals behoort het tot de top 20 van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland. De aanbesteding is in opdracht van Kennedy van der Laan uitgevoerd door ADC Performance Improvement, eveneens uit Amsterdam. Het contract omhelst het schoonmaakonderhoud met een omvang van ongeveer 5.100 vierkante meter vloeroppervlak, het glasonderhoud (ongeveer 1.500 vierkante meter), alsmede aanvullende diensten. De contractondertekening vond onlangs plaats op het kantoor van Kennedy van der Laan in Amsterdam. Op de foto: staand v.l.n.r.: Wijnand van Heerd (ADC), Shirley Greven (Kennedy van der Laan), Iris van Grafhorst (ADC) en Dick van der Plaat (Teico). Zittend v.l.n.r.: Casper Schouten en Cecile Schobben (beiden van Kennedy van der Laan) en Pieter Dokter (Teico).

Reageer op dit artikel