nieuws

Margot van Leijen commercieel directeur van Hago Zorg

Geen categorie

Margot van Leijen is aangesteld als commercieel directeur van Hago Zorg. Deze benoeming komt voort uit de groei die Hago Zorg doormaakt in het marktsegment gezondheidszorg. Margot van Leijen onderhoudt met haar team de commerciële contacten in de markt en bouwt de afdeling Commercie van Hago Zorg, dat sinds 1 januari 2012 een zelfstandige BV […]

Margot van Leijen is aangesteld als commercieel directeur van Hago Zorg. Deze benoeming komt voort uit de groei die Hago Zorg doormaakt in het marktsegment gezondheidszorg.

Margot van Leijen onderhoudt met haar team de commerciële contacten in de markt en bouwt de afdeling Commercie van Hago Zorg, dat sinds 1 januari 2012 een zelfstandige BV is, verder uit. De zorgsector is voor Hago van oudsher een belangrijk marktsegment en vraagt volgens het bedrijf om specialistische kennis en expertise. "De aanstelling van Van Leijen als commercieel directeur is dan ook een strategische keuze", aldus een persbericht "Met het bekleden van diverse functies in zorgbedrijven binnen en buiten moederorganisatie Vebego International, heeft zij inmiddels 13 jaar ervaring in de zorg."

Kansen
Sinds 1 november 2010 werkte Van Leijen al bij Hago Zorg als commercieel manager. Daarvoor was zij onder andere commercieel actief binnen zorgbedrijf Assist als Consultant. Vanuit haar rol als commercieel directeur is het de bedoeling dat zij het marktleiderschap van Hago Zorg verder versterkt. "Er liggen veel kansen in de markt. Margot is uitstekend in staat gebleken die om te zetten naar langdurige samenwerkingen met onze zorgpartners. Hiermee levert zij een belangrijke bijdrage aan het commerciële succes van Hago Zorg", aldus Theo de Koning, algemeen directeur van Hago Zorg. 

Reageer op dit artikel