nieuws

Nederlander benoemd tot president internationale organisatie security managers

Geen categorie

Eduard Emde is benoemd tot president van ASIS International, de grootste beroepsvereniging voor professionals in beveiligingsmanagement wereldwijd. Het is de eerste keer in de 57-jarige geschiedenis van de vereniging dat een niet-Amerikaan is benoemd tot president. Emde is de consultant bij BMKISS Europe, een onafhankelijk securitymanagement adviesbureau in Nederland. Hij heeft meer dan 20 jaar […]

Eduard Emde is benoemd tot president van ASIS International, de grootste beroepsvereniging voor professionals in beveiligingsmanagement wereldwijd. Het is de eerste keer in de 57-jarige geschiedenis van de vereniging dat een niet-Amerikaan is benoemd tot president.

Emde is de consultant bij BMKISS Europe, een onafhankelijk securitymanagement adviesbureau in Nederland.
Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in beveiliging- en veiligheidsrisicomanagement, onder andere bij Interseco in Den Haag en als head of safety & security bij ESA in Noordwijk.
Daarvoor werkte hij als consultant bij de KPMG Forensic & Integrity Services en als vice-president Group Security bij ABN AMRO.

ASIS International heeft meer dan 37.000 leden wereldwijd.

Reageer op dit artikel