nieuws

Nick Konings van Alpheios gaat met pensioen

Geen categorie

Nick Konings gaat met pensioen. De binnenkort 65-jarige Maastrichtenaar heeft zich bijna 35 jaar lang ingezet voor Vebego, waarvan 24 jaar voor Alpheios B.V. Onlangs beleefde hij een hartverwarmende afscheid bij Alpheios. Konings begon zijn loopbaan bij de toenmalige stichting Vebego. "Aan de keukentafel van Ton Goedmakers senior, de oprichter van de Vebego Holding, ben […]

Nick Konings gaat met pensioen. De binnenkort 65-jarige Maastrichtenaar heeft zich bijna 35 jaar lang ingezet voor Vebego, waarvan 24 jaar voor Alpheios B.V. Onlangs beleefde hij een hartverwarmende afscheid bij Alpheios.

Konings begon zijn loopbaan bij de toenmalige stichting Vebego. "Aan de keukentafel van Ton Goedmakers senior, de oprichter van de Vebego Holding, ben ik ooit gestart." Hij werkte als schoonmaakadviseur en opleider voor Vebego. Na 10 jaar trad hij in dienst van dochteronderneming Alpheios. Als productmanager bezorgde hij Alpheios volgens collega's een toonaangevende positie in de markt. "Nick is onder andere de geestelijke vader van de droge onderhoudsmethode. En heeft aan de basis gestaan van vele ontwikkelingen in de schoonmaak. Zijn passie voor het schoonmaakvak heeft hem gedreven tot deelname aan verschillende commissies, van NVZ-Nifim tot VSR." Het bloed kruipt volgens Konings waar het niet gaan kan. "Schoonmaak zit in mijn bloed', zegt hij. "Ik neem met gemengde gevoelens afscheid. Het is moeilijk om schoonmaak los te laten. Ik zal zeker nog de komende jaren mijn gezicht laten zien, maar de druk is er nu van af."

Reageer op dit artikel