nieuws

Nieuw schoonmaakplatform kleinere ondernemers

Geen categorie

Nederland is een nieuw schoonmaakplatform voor kleinere schoonmaakondernemers en -glazenwasserijen rijker. Het bestuur van het platform onder de naam SchoonmakeniseenVak (SIEV) bestaat uit Aalbers, Hoogvliet en Rutgrink. Sabine Aalbers van Aalbers Schoonmaakdiensten: "Binnen het MKB blijkt er duidelijk behoefte aan een schoonmaakplatform voor de kleinere schoonmaakondernemers en -glazenwasserijen, tot een omzet van 1 miljoen euro." […]

Nederland is een nieuw schoonmaakplatform voor kleinere schoonmaakondernemers en -glazenwasserijen rijker. Het bestuur van het platform onder de naam SchoonmakeniseenVak (SIEV) bestaat uit Aalbers, Hoogvliet en Rutgrink.

Sabine Aalbers van Aalbers Schoonmaakdiensten: "Binnen het MKB blijkt er duidelijk behoefte aan een schoonmaakplatform voor de kleinere schoonmaakondernemers en -glazenwasserijen, tot een omzet van 1 miljoen euro." Achter de schermen wordt er op dit moment hard gewerkt aan de website www.schoonmakeniseenvak.com maar ook aan de eerste officiële presentatie van het platform op Schoonmaakmarkt 2012, behorende bij de Interclean. De contributie voor lidmaatschap wordt eind februari vastgesteld. Het nieuwe platform is te bereiken via info@schoonmakeniseenvak.com

De doelstellingen van SIEV zijn:
-Het bevorderen van ledenkorting op verzekeringen, drukwerk, inkoop van materialen en machines.
-Het delen van kennis en expertise
-Het bevorderen van onderlinge samenwerking zodat kleine regionale bedrijven een landelijke opdracht samen uit kunnen voeren.
-Het naleven van verantwoorde prestatienormen vierkante meters en een kwaliteitsgarantie.

Reageer op dit artikel