nieuws

Reacties dagschoonmaak op vakbeurs positief

Geen categorie

Een flexruimte met dagschoonmaak. Waar is het een betere plek om die combinatie uit te proberen dan de vakbeurs Facilitair? Hago Next deed precies dat en kwam samen met gebruikers tot de conclusie dat dagschoonmaak prima werkt. De ruimte, met de schoonmaakmedewerkers van Hago Next als hosts, was opgezet samen met de beursorganisatie en had […]

Een flexruimte met dagschoonmaak. Waar is het een betere plek om die combinatie uit te proberen dan de vakbeurs Facilitair? Hago Next deed precies dat en kwam samen met gebruikers tot de conclusie dat dagschoonmaak prima werkt.

De ruimte, met de schoonmaakmedewerkers van Hago Next als hosts, was opgezet samen met de beursorganisatie en had veertig flexibele werkplekken en twee vergaderruimtes. Diverse bezoekers maakten gebruik van de flexruimte om rustig te werken op hun laptop, te bellen of te vergaderen. "Fijn om je even terug te kunnen trekken van de beursvloer," zei er een. In deze kantoorruimte waren ook de schoonmakers aanwezig. Zij verwelkomden binnenkomende beursbezoekers en maakten schoon. Twee schoonmaaksters praatten met een groepje beursbezoekers. Ze gaven uitleg over dagschoonmaak, kwaliteit en de smartphone met schoonmaak-app @lly. De reacties op dagschoonmaak waren positief. "De schoonmakers zijn erg gastvrij en ik heb er geen last van dat zij hun werk doen terwijl ik het mijne doe". Ook de werkomgeving beviel goed: "Het is hier rustig en alles wat ik nodig heb, is aanwezig". Dankzij de samenwerking met diverse partners was de flexruimte namelijk comfortabel ingericht, met naast bureaus en stoelen ook gratis internet, kamerplanten, luxe koffieapparaten en handige kluisjes.

Reageer op dit artikel