nieuws

Saxionstudent wint Excellence Award

Geen categorie

Bouke Timmen uit Enschede, student Facility Management aan hogeschool Saxion in Deventer, heeft op 18 januari de F-MEX Excellence Award 2011 ontvangen. Het afgelopen jaar volgde hij het Excellent Student Program van de Stichting F-MEX, waaraan nog zes andere studenten FM van drie verschillende hogescholen deelnamen. De studenten werden intensief getraind, gecoacht en beoordeeld door […]

Bouke Timmen uit Enschede, student Facility Management aan hogeschool Saxion in Deventer, heeft op 18 januari de F-MEX Excellence Award 2011 ontvangen.

Het afgelopen jaar volgde hij het Excellent Student Program van de Stichting F-MEX, waaraan nog zes andere studenten FM van drie verschillende hogescholen deelnamen.

De studenten werden intensief getraind, gecoacht en beoordeeld door facility managers uit het werkveld en volgden extra workshops naast hun afstudeeropdracht.

Uitkomsten onderzoek
Prijswinnaar Bouke Timmen voerde zijn facility opdracht 'Werkomgeving 2020' uit voor het huisvestingsadviesbureau Draaijer + partners.
Uit zijn onderzoek blijkt dat de ontwikkelingen op het gebied van de werkomgeving heel hard gaan en dat kantoren een heel andere functie krijgen. Het accent komt steeds meer te liggen op inspirerende locaties als 'ontmoetingsplek' voor medewerkers, klanten en netwerkpartners.

Timmen kreeg zijn prijs (een studiereis op het gebied van FM naar Gerona in Spanje) uitgereikt op de Vakbeurs Facilitair in 's-Hertogenbosch. 

Reageer op dit artikel