nieuws

Schoonmaaktourdag krijgt vervolg

Geen categorie

De schoonmaaktourdag die vorig jaar in het leven werd geroepen, krijgt een vervolg op vrijdag 15 juni 2012. Dat meldt Rob den Hartog van Amsterdam RAI. Vorig jaar kropen 29 motor- en 7 cabriorijders op en in hun Japanse, Duitse of Engelse gemotoriseerde trots om de Mergellandroute te rijden.  Allen hadden auto- of motorrijden dus […]

De schoonmaaktourdag die vorig jaar in het leven werd geroepen, krijgt een vervolg op vrijdag 15 juni 2012. Dat meldt Rob den Hartog van Amsterdam RAI. Vorig jaar kropen 29 motor- en 7 cabriorijders op en in hun Japanse, Duitse of Engelse gemotoriseerde trots om de Mergellandroute te rijden. 

Allen hadden auto- of motorrijden dus als hobby en een baan in de schoonmaakbranche als gemene deler. Vanuit Klimmen voerde de 110 km lange route door een van de meest heuvelachtige delen van Nederland: Zuid-Limburg. Weidse uitzichten, smalle weggetjes, bergachtige haarspeldbochten, pittoreske dorpjes, vol geteelde landbouwvelden, beboste omgevingen en een stadse frats: de Mergellandroute heeft het allemaal. 

Initiatiefnemers
De 36 coureurs genoten met volle teugen en onderbraken hun tourdag voor een lunch op het terras van de Gerardushoeve in Epen: een unieke plek die de verfijnde keuken en het uitzicht over het schilderachtige heuvellandschap tussen Maastricht, Aachen en Luik bijna Frans aandeed. Initiatiefnemers van de eerste schoonmaakmotor- en cabriotourdag zijn Rob den Hertog van Amsterdam RAI, Erik Pos van Hago Nederland en Ron van Zoelen van King Nederland.

Reageer op dit artikel