nieuws

Voormalig directeur Cantorclin start adviesbureau

Geen categorie

Peter Kram, directeur en mede-eigenaar van Cantorclin Schoonmaak, heeft na 15 jaar besloten zijn aandelen te verkopen om een eigen facilitair adviesbureau op te zetten onder de naam FM Assist. Na de uitbouw van Cantorclin, van een lokaal schoonmaakbedrijf naar een landelijk werkend schoonmaakbedrijf met 1400 medewerkers, vond Kram het tijd voor een nieuwe uitdaging. […]

Peter Kram, directeur en mede-eigenaar van Cantorclin Schoonmaak, heeft na 15 jaar besloten zijn aandelen te verkopen om een eigen facilitair adviesbureau op te zetten onder de naam FM Assist.

Na de uitbouw van Cantorclin, van een lokaal schoonmaakbedrijf naar een landelijk werkend schoonmaakbedrijf met 1400 medewerkers, vond Kram het tijd voor een nieuwe uitdaging. "De advisering is, gezien de kennis en ervaring, met name een grote toegevoegde waarde voor schoonmaakbedrijven en eigen diensten. Kennisgebieden waar veel winst valt te behalen zijn onder andere: groei, rendement, inrichting organisatie, informatie voorziening, training en coaching personeel. Zeker in deze economisch zware tijden is grip op de organisatie van belang voor de continuïteit van een bedrijf. We onderscheiden ons doordat we alle facetten van het ondernemen in de schoonmaak kennen, in tegenstelling tot de meeste adviseurs die slechts expertise hebben op één vakgebied. Ik denk dat, indien schoonmaakondernemers durven open te staan voor een frisse kijk op hun bedrijf en bereid zijn te investeren in hun bedrijf, er veel winst valt te behalen". Voor meer informatie zie www.fmassist.nl 

Reageer op dit artikel