nieuws

Werkplekken met geïntegreerde pc’s

Geen categorie

Het multiPCmeubel is een werkplek waarbij bestaande computerapparatuur geïntegreerd kan worden. De computerapparatuur is zodanig weggewerkt dat het inbraakvertragend werkt, vandalisme voorkomt er minder stof aantrekt. Door het volledig vlakke werkblad is ook het schoonmaken makkelijker en kan de werkplek als vergader- of leerplek dienen. Toepassing is vooral zinvol in omgevingen zoals onderwijsinstellingen, openbare ruimtes […]

Het multiPCmeubel is een werkplek waarbij bestaande computerapparatuur geïntegreerd kan worden. De computerapparatuur is zodanig weggewerkt dat het inbraakvertragend werkt, vandalisme voorkomt er minder stof aantrekt. Door het volledig vlakke werkblad is ook het schoonmaken makkelijker en kan de werkplek als vergader- of leerplek dienen.

Toepassing is vooral zinvol in omgevingen zoals onderwijsinstellingen, openbare ruimtes in de zorg en gemeentekantoren, in bibliotheken, in congrescentra e.d.

Zie http://www.multipcprojects.nl 

Reageer op dit artikel