nieuws

Workshop kennismaking Gezamenlijk Medisch Consult

Geen categorie

Met het Gezamenlijk Medisch Consult (GMC) wordt kwalitatief hoogwaardige en tijdige zorg geboden aan een groep patiënten tegelijkertijd. Het toepassen van dit concept kan zelfmanagement bij patiënten vergroten en de patiënttevredenheid verhogen. Als zorgverlener krijgt u meer tijd om dieper in te gaan op bijvoorbeeld de psychosociale en leefstijlaspecten die met name bij chronisch zieke patiënten belangrijk zijn voor een goede behandeling. Tijdens deze praktijkgerichte training krijgt u informatie over wat een GMC inhoudt, wat relevante praktijkervaringen en onderzoeksresultaten zijn en gaat u concreet aan de slag met het ontwerpen van uw eigen GMC. Vervolgens wordt er geoefend met het uitvoeren van een GMC door middel van een rollenspel.

Wanneer: 22 maart 2012 en 2e startdatum is 16 oktober 2012
Waar: CBO, Utrecht
Kosten: € 150,-
Organisatie: CBO
Meer informatie:
http://www.cbo.nl/thema/Doorbraak/Gezamenlijk-Medisch-Consult/Aanbod-GMC/
i.raats@cbo.nl

Reageer op dit artikel