nieuws

All Care recycled stand tot rustieke bloembakken

Geen categorie

Tijdens de afgelopen editie van de vakbeurs Facilitair in Den Bosch heeft All Care gebruikgemaakt van een volledig recyclebare stand. Het ruwe hout waarmee de stand was opgebouwd werd na de beurs verwerkt tot rustieke CountryWood bloembakken. "Het mes snijdt zo aan twee kanten, want er is geen afval en de kosten zijn in de […]

Tijdens de afgelopen editie van de vakbeurs Facilitair in Den Bosch heeft All Care gebruikgemaakt van een volledig recyclebare stand. Het ruwe hout waarmee de stand was opgebouwd werd na de beurs verwerkt tot rustieke CountryWood bloembakken.

"Het mes snijdt zo aan twee kanten, want er is geen afval en de kosten zijn in de hand te houden", aldus sales manager Hans Overweg. Op de stand werd een overzicht gegeven van vier complete dispenserlijnen. De alliantie met Brightwell Ltd. werd gedemonstreerd door de aanwezigheid van twee kunststof dispenserlijnen. De modulaire PlastiQline gemaakt van wit kunststof en de PlastiQline Exclusive gefabriceerd van zwart kunststof voorzien van een RVS-voorpaneel met een anti-fingerprintcoating bieden een oplossing voor alle gangbare disposables. Met Qbic-line en Wings brengt All Care twee complete RVS-dispenserlijnen op de markt. De Qbic-line is volgens de leverancier een betaalbare dispenserlijn gemaakt van degelijk RVS.

Modulair
Overweg: "De nieuwe Wings is niet meer vergelijkbaar met voorgaande modellen. Wings wordt nu geproduceerd van RVS voorzien van een anti fingerprintcoating. De dispensers van Wings hebben nu volledig gelaste behuizingen." Bijzonder is volgens hem dat alle dispenserlijnen voorzien zijn van modulaire zeepdispensers. Dit houdt in dat er eenvoudig van pompsysteem gewisseld kan worden. Beschikbaar zijn lotion-, spray-, foam- en heavy duty-pompen. "Standaard worden de zeepdispensers geleverd als vrij navulbare modellen, maar het is ook mogelijk om de dispensers uit te rusten met een disposable verpakking gevuld met eigen zeep." De dispenserlijnen bevatten allemaal een toiletrolhouder. Deze is geschikt voor alle gangbare toiletrollen. Dit betekent dat standaard rollen, doppenrollen en compactrollen inclusief de coreless variant eenvoudig gebruikt kunnen worden. All Care BV in Veenendaal heeft een nieuwe showroom. Daar kunnen deze dispensers bekeken worden.

Reageer op dit artikel