nieuws

Canon en ISS vernieuwen schoonmaakcontract

Geen categorie

Canon Europe N.V. en ISS Cleaning Services vernieuwen het contract voor de schoonmaakdienstverlening op de locaties van Canon in Amstelveen en Schiphol. De reeds vijf jaar bestaande samenwerking wordt met het aangaan van het nieuwe contract verlengd. Ronald Boesjes, commercieel directeur ISS Cleaning Services: "Het spreekt voor zich dat ISS bijzonder verheugd is met de […]

Canon Europe N.V. en ISS Cleaning Services vernieuwen het contract voor de schoonmaakdienstverlening op de locaties van Canon in Amstelveen en Schiphol.

De reeds vijf jaar bestaande samenwerking wordt met het aangaan van het nieuwe contract verlengd. Ronald Boesjes, commercieel directeur ISS Cleaning Services: "Het spreekt voor zich dat ISS bijzonder verheugd is met de voortzetting van de samenwerking tussen Canon en ISS. Dit betekent dat de relatie goed is en dat men vertrouwen heeft in onze dienstverlening voor nu en in de toekomst."

Reageer op dit artikel