nieuws

Cantorclin traint medewerkers op documentherkenning

Geen categorie

Cantorclin Schoonmaak traint vanuit haar opleidingsinstituut Cantorclin Academy haar medewerkers op documentherkenning.   De training is erop gericht medewerkers in staat te stellen om ID-bewijzen op echtheid te controleren. Tevens is medewerkers een loep en een blauwe lamp ter beschikking gesteld. Arnold Plattèl, algemeen directeur Cantorclin Schoonmaak: "In onze branche is het extra belangrijk om […]

Cantorclin Schoonmaak traint vanuit haar opleidingsinstituut Cantorclin Academy haar medewerkers op documentherkenning.  

De training is erop gericht medewerkers in staat te stellen om ID-bewijzen op echtheid te controleren. Tevens is medewerkers een loep en een blauwe lamp ter beschikking gesteld. Arnold Plattèl, algemeen directeur Cantorclin Schoonmaak: "In onze branche is het extra belangrijk om zorgvuldig te controleren op echtheid van de aan ons overhandigde documenten. Uiteraard besteden we hier veel aandacht aan en doen er alles aan om onze medewerkers goed beslagen ten ijs te laten komen. Ik ben er trots op dat alle deelnemers zijn geslaagd voor de training." Om de strenge procedure te borgen, wordt random door een speciaal aangestelde inspecteur in geheel Nederland op wisselende tijdstippen overdag, 's avonds en 's nachts gecontroleerd. Dat op het bij zich hebben van een geldig ID-bewijs, de aanwezigheid van een kopie van het ID-bewijs in het schoon te maken pand en verificatie van onze medewerkers.

Reageer op dit artikel