nieuws

Cantorclin verlengt samenwerking met BOMA

Geen categorie

Cantorclin en BOMA hebben hun samenwerking voortgezet. BOMA kwam als eerste uit de bus bij een tender die eind vorig jaar werd uitgeschreven. De sterke verhouding tussen prijs en kwaliteit, het fijnmazig distributiesysteem en het inzichtelijk maken van de kosten per object waren BOMA's sterkste troeven, aldus een persbericht. Met de contractverlenging wordt de samenwerking […]

Cantorclin en BOMA hebben hun samenwerking voortgezet. BOMA kwam als eerste uit de bus bij een tender die eind vorig jaar werd uitgeschreven.

De sterke verhouding tussen prijs en kwaliteit, het fijnmazig distributiesysteem en het inzichtelijk maken van de kosten per object waren BOMA's sterkste troeven, aldus een persbericht. Met de contractverlenging wordt de samenwerking , die al meer dan 16 jaar bestaat, verder voortgezet. Cantorclin is een landelijke schoonmaakorganisatie.  BOMA is al meer dan 35 jaar een leverancier van oplossingen voor de schoonmaakbranche. Het bedrijf heeft 10 vestigingen. Op de foto: Geerling Kok, directeur BOMA Nederland en Harold Elema, senior operational manager Cantorclin.

Reageer op dit artikel